Verzendkosten Got Shirts

Levering

  1. Got Shirts streeft erna om bestellingen via de webshop binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden, mocht dit om de een of andere reden niet haalbaar zijn, dan wordt telefonisch of per mail contact opgenomen met de klant.
  2. De levertijden zijn onder voorbehoud dat Got Shirts zelf tijdig en volledig de bestelling ontvangt van de leveranciers. Got Shirts is niet aansprakelijk indien de leverancier niet tijdig levert.
  3. De bestellingen worden via My Parcel/ PostNL verzonden, normaal gesproken binnen 1 dag (in Nederland). Got Shirts is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies of beschadiging door My Parcel/PostNL.
  4. Got Shirt stelt alles in werking om afgesproken levertijden en speciale wensen na te komen, indien het niet lukt om deze afspraken na te komen zijn wij niet aansprakelijk voor schade. Schadevergoeding is in elk geval uitgesloten.

 

Verzendkosten (shipping costs)

* Brievenbus pakket € 4,25 ex btw.
* Pakket € 7,74 ex btw.
* België € 9,59

Retourneren

  1. Alle bestellingen worden speciaal voor de klant besteld en bedrukt, het is helaas niet mogelijk om artikelen te retourneren of te ruilen.
  2. Indien de klant een verkeerde bestelling heeft ontvangen, dan zal Got Shirts zorgdragen voor de juiste artikelen. De klant dient dit binnen 7 dagen na levering kenbaar te maken bij Got Shirts.