OVER ONS

Ralph heeft in 2005 Got Shirts opgericht vanuit zijn appartement! Al snel werd dit te klein en in korte tijd is Got Shirts uitgegroeid tot een begrip in Maastricht en omstreken.

Ralph is het creative en drijvende brein achter het concept! In 2016 is Michelle erbij gekomen om de administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden in goede banen te leiden. Dit doet zij in combinatie met haar schoonheidssalon BeautiQ Maastricht.

Een aantal jaren verder is Got Shirts weer verder gegroeid en is er een leuk team ontstaan! Diana en Yvette ondersteunen ons in alle werkzaamheden en helpen jullie graag.

ONS VERHAAL

Wij zijn hèt adres voor de bedrukking van t-shirts, bedrijfskleding en meer!
Er zijn verschillende methodes waar wij mee werken, zoals bedrukken/ borduren en printen. Hierdoor hebben we een breed assortiment van herenshirts/ damesshirts/ babykleding/ polo's/ sweaters/ tassen/ petten die bedrukbaar zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of wij drukken het!

Wil je geen kleren laten bedrukken, maar ben je opzoek banners/ spandoeken of andere merchandise of promo artikelen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op of bezoek onze showroom.

16

JAAR ERVARING

4

MEDEWERKERS