OVER ONS

Ralph heeft in 2005 Got Shirts opgericht vanuit zijn appartement. Al snel werd dit te klein en zijn we verhuisd naar een grotere lokatie in Heer. In korte tijd groeide Got Shirts uit tot een begrip in Maastricht en omstreken.
Na 5 jaar bleek ook deze lokatie te klein en hebben we alles weer verhuisd naar 2 panden achter het station in Maastricht. Een jaar later weer plaatsgebrek dus pand 3 erbij getrokken. Inmiddels is pand 4 ook een feit en hebben we eindelijk wat meer plaats voor alle drukpersen en printers.

Ralph is het creative brein achter het concept en Michelle zorgt voor de administratieve en boekhoudkundige kant van het geheel.

Inmiddels is Got Shirts weer verder gegroeid en is er een leuk team ontstaan! Diana, Yvette en Lonneke ondersteunen ons in alle werkzaamheden en helpen jullie graag.

ONS VERHAAL

Wij zijn hèt adres voor de bedrukking van t-shirts, bedrijfskleding en meer!
Er zijn verschillende methodes waar wij mee werken, zoals bedrukken/ borduren en printen. Hierdoor hebben we een breed assortiment van herenshirts/ damesshirts/ babykleding/ polo's/ sweaters/ tassen/ petten die bedrukbaar zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of wij drukken het!

Wil je geen kleren laten bedrukken, maar ben je opzoek banners/ spandoeken of andere merchandise of promo artikelen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op of bezoek onze showroom.

18

JAAR ERVARING

5

MEDEWERKERS